Snel en eenvoudig een afspraak maken

Een afspraak maken is snel en eenvoudig. Of het nu gaat om u prive, met uw gezin of voor een grotere groep, bij Vaccinatieafspraak.nl vindt u altijd de juiste locatie.

afspraken

NIEUWE LOCATIES

Vanaf 9 december kunt u via deze website voor al uw vaccinatie-afspraken ook terecht bij de locaties van SGZ Op Reis!

HEPATITIS B VACCINATIE

Ook voor beroepsmatige Hepatitis B vaccinatie maakt u een afspraak via Vaccinatieafspraak.nl.

DESKUNDIG ADVIES EN VACCINATIES

Wanneer u op reis gaat wilt u tijdens uw verblijf en bij thuiskomst gezond zijn en blijven. Een goede voorbereiding op uw reis is dan ook van belang. Voor een deskundig advies en de juiste vaccinaties maakt u een afspraak bij een van de door Vaccinatieafspraak.nl geselecteerde vaccinatie-instellingen.

De geselecteerde instellingen bevinden zich door heel Nederland. Zij werken volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiepunt Reizigersadvisering (LCR) en beschikken over actuele informatie voor reisbestemmingen over de hele wereld.

Een afspraak maken doet u eenvoudig via onze website of door te bellen met onze afsprakenlijn.

AFSPRAAK PLANNEN

Plan uw afspraak ruim voor uw vertrek. Afhankelijk van de verblijfsduur en het doel van de reis wordt aangeraden om uw afspraak een half jaar, drie maanden of minimaal drie weken van tevoren in te plannen.

  • Maak een half jaar voor vertrek een afspraak als u langer dan drie maanden op reis gaat.
  • Maak twee tot drie maanden voor vertrek een afspraak als u een lange reis (tot drie maanden) gaat maken, bijzondere risico's gaat nemen, in in de medische zorg, met dieren of in de landbouw gaat werken en of wanneer u nooit eerder gevaccineerd bent (ook niet als kind).
  • Maak minimaal drie weken voor vertrek een afspraak als u de normale kindervaccinaties hebt gehad en een korte reis gaat maken zonder directe risico's.

LAST MINUTE

Wanneer u binnen drie weken of last-minute vertrekt is het nog mogelijk een afspraak te plannen. Wij adviseren u in dat geval om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken.

BEROEPSMATIGE HEPATITIS B VACCINATIE

Ook wanneer u beroepsmatig in aanmerking komt voor een Hepatitis B vaccinatie kunt u voor uzelf of uw medewerkers een afspraak maken via onze website. Een afspraak maken doet u eenvoudig via het afsprakenformulier Hepatitis B vaccinatie of door te bellen met onze afsprakenlijn.