www.vaccinatieafspraak.nl

Vaccinatieafspraak.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van vaccinaties. U bent op zoek naar een locatie voor een vaccinatie, wij hebben deze reeds voor u gevonden.

afspraken

NIEUWE LOCATIES

Vanaf 9 december kunt u via deze website voor al uw vaccinatie-afspraken ook terecht bij de locaties van SGZ Op Reis!

HEPATITIS B VACCINATIE

Ook voor beroepsmatige Hepatitis B vaccinatie maakt u een afspraak via Vaccinatieafspraak.nl.

OVER ONS

Vaccinatieafspraak.nl is een initiatief van BaseNet Internet Projects. Voor meer informatie over BaseNet verwijzen wij u naar de website van BaseNet Medisch.
Via Vaccinatieafspraak.nl brengen wij vraag en aanbod samen. Zo heeft u als bezoeker van deze website de mogelijkheid om snel en eenvoudig een afspraak te maken bij een locatie die u schikt.
Vaccinatieafspraak biedt u locaties met de volgende disciplines:

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak is zo gemaakt. Dit doet u via de website, of door concact op te nemen met onze afsprakenlijn. Wanneer u via de website een afspraak maakt ziet u direct waar en wanneer u terecht kunt.

DIENSTEN

U bent op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een vaccinatie? Vaccinatieafspraak heeft deze voor u gevonden! Of u een afpsraak wilt voor uzelf, uw gezin of voor een grotere groep, u kunt terecht bij de door Vaccinatieafspraak.nl geselecteerde locaties.
Vaccinatieafspraak biedt u locaties met de volgende disciplines:

U kunt hierboven doorklikken en direct een afspraak maken.

VACCINATIEAFSPRAAK.NL

Vaccinatieafspraak.nl heeft verschillende locaties voor u geselecteerd waar u terecht kunt voor verschillende disciplines op het gebied van vaccinaties. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een afspraak te maken op de door u gewenste locatie.

Indien u meer informatie wenst aangaande de vaccinaties en of landeninformatie, verwijzen wij u graag door naar onze pagina met reizigersinformatie of de website van de LCR. Zij bieden u de meest actuele informatie op dit gebied.